Kahvia ja 3D:tä

Tampereella vietettiin tänään Suomen ensimmäisen 3D-tulostuskahvilan avajaisia. 3D Crush kahvilassa voi tutustua Prentan 3D-tulostimiin ja avaispäivänä paikalla oli myös Prentan väkeä kertomassa tulostimista. Heiltä sain myös vinkkejä Blenderin asetuksiin, suuret kiitokset siitä! Nyt on helpompi jatkaa omien 3D-mallien suunnittelua tulostusta varten.

prenta3dprinters

Kahvilassa on kolme tulostinta ja materiaaleissa on valittavana eri värivaihtoehtoja ABS- tai PLA-muovista. Tulostimissa on kaksi pursotinta, joten kaksivärisetkin tulosteet onnistuvat. Laiteohjelmistona on avoimen lähdekoodin Repetier.

Kahvilassa on esillä myös valmiita 3D-tulosteita. Näin joulua odotellessa voi tulostuttaa vaikkapa uusia piparimuotteja. Niitä löytyikin pari hauskaa mallia kahvilan hyllyiltä. Löytyipä sieltä myös hyvä idea yhden ystävän kaulakoruun.. Myös tuo kaksivärinen mustekala oli aika veikeä otus! Käykääpä tutkailemassa. Kahvila sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä rautatieasemalta osoitteessa Itsenäisyydenkatu 10.

3dtulosteita3D printing cafe 3D Crush opened today. There are three Prenta 3D printers available and it is possible to print two-colored objects too. How about printing some new gingerbread mold for christmas… Thanks for the help with my Blender settings too!  The cafe is located in Itsenäisyydenkatu 10 near the railway station in Tampere.

kahvila

Jätä kommentti